HITRA PRENOVA DNEVNE SOBE: PREJ IN POTEM

Že nekaj časa sanjam o prenovi naše dnevne sobe, ki je BILA vse prej kot estetsko dovršen prostor.

Pred kakim mesecem sem bila res zeeeeeelo naveličana izgleda naše dnevne; nekako je bila edina soba, v kateri se nisem počutila dobro, nič mi ni bilo všeč. Pa vendar smo se največ časa zadrževali v njej. Glavo sem si razbijala kaj bi vse naredila, da bi bilo lepše, kaj bi vse morala kupiti, sestaviti, prebarvati,…

20180318_102249.jpg
Vse je delovalo temno, brez neke svetlobe, podarjen kavč za prvo silo pa tudi ni bil ravno vrhunec estetike. Aja, in slike zadaj… Ne no.

Evo, potem pa sem se razjezila in šla po nov *raztegljiv* kavč (hvala Harveyu, ki daje na prvo stran kataloga same dobre stvari). Takrat sem možu govorila, da je to moj najsrečnejši dan na svetu! (ne obsojaj prosim in ne sprašuj zakaj sem vzela svetlega, če pa imam otroke – ker lahko!)

20180327_121839.jpg

Pa je bilo malo boljše. Okrasne blazine sem imela že od prej, ker veš.. Sem že nekaj časa vedela, kaj hočem. Katere barve, kakšen stil.

Glavni del prenove je bil torej že zaključen, kaj pa zdaj? Vidiš tisto oranžno ogromno sliko?

20180417_103312.jpg
Nimam nič proti Buddhi, ampak…

Guglala sem kot zmešana in iskala nek poster, ki bi pasal k temu stilu, ki sem ga imela v mislih. Nekaj črno-belega, nekaj preprostega. Našla nisem seveda nič. In kaj sem naredila potem? Recimo, da sem vzela stvari v svoje roke. In če na eno oko zaškiliš, prisežem, da izgleda kot kak extra moderen muzejski kos.

20180417_155526.jpg
Mogoče bi Mila narisala boljše?

Naslednje, kar mi je manjkalo, pa so bile slike za kavčem. Imela sem dva Ikeina bela okvirja. Ki na beli steni več nista izgledala bela, ampak bolj rumena.. Zato sem šla po zlat spray in špric špric…

Dobila zlate okvirje (res nisem pazila, kako sprejam, ker ni pomembno – če se vidi malo bele spodaj, zgleda samo še boljše!), v katere sem uokvirila misli, ki so mi všeč. Te sem našla kar na Pinterestu pod “free printables quotes” – malo morje jih je.

In rezultat?

20180417_155445-011.jpeg

 

20180417_155519-01

Dodala sem še dve obešanki, ki sem jih naročila na Vivre.si – mislim, da je bila vsaka 3€? Zastonj torej.

Kaj praviš, ti je všeč končni rezultat? Vse skupaj mi je vzelo minimalno časa, samo poleg sem se mogla spravit. Kavč je bil očitno največji strošek, za vse ostalo pa sem dala… saj ne vem kaj naj rečem.. 10€? Smešno v glavnem, samo znajti se je treba.

Zdaj pa lahko malo bolj uživam, ne??! Pa pospravljala bom verjetno tudi z večjim veseljem kot prej!

Do naslednjič, ko bom verjetno spet jamrala…. drži se in ostani carica!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s