RDEČE USTNICE

Eno tako zanimivo dejstvo o meni, je to, da se ne ličim. Dobro se počutim brez ličil.

Milo lahko objemam in lupčkam kolikor želim, uležem se lahko na bel pojšter, pa se nič ne zgodi, lahko delam kar hočem – lahko jočem, pa mi ne tečejo črne solze po obrazu in na koncu ne izgledam kot čarovnica iz Blaira, ne rabim vsakih 5 minut preverjat, če imam na zobeh sledove šminke, in tako naprej v tem smislu.

Fajn je.

Dobro, da zdaj ne boš mislila, da se NIKOLI ne naličim, in da sem na poročni dan izgledala kot nuna iz samostana. So posebni primeri, ko pač nujno rabim šminko in maskaro. Za poročni dan sem celo imela umetne trepalnice! Sicer ne bom o tem, da so mi po nekaj urah zatekle veke, in da sem izgledala, kot da sem že cel teden na marihuani.. Za sliko se je splačalo!

Je pa nekaj super pri vsem tem; ko greva z možem na zmenek, ali pa s prijateljicami na pijačo, mi je dovolj že dobra šminka, in sem pripravljena. Ko si navajena same sebe, naravne, brez mejkapa, ti je že rdeča šminka dovolj, da se počutiš skrajno dobro.

Pred dnevi sem imela možnost poskusiti novo kolekcijo Davida Tomaszewski-ja, ki je za Catrice oblikoval posebno linijo – tako za mame, bi jaz temu rekla. A ni lepa, no?!

HJ.jpg

In eno šminko moram res pohvaliti, ker bi jo zdaj najraje nosila vsak dan. Super rdeč, mat odtenek, ki paše večini žensk, se ne pozna na zobeh, brez težav lahko ješ in piješ, mogoče tudi čisto na rahlo poljubiš otroka na lička, in cena, primerljiva z dvema ali tremi kavami v tvoji najljubši kavarni.

GHALS.jpg

Poskusila sem tudi temnejši – viola odtenek, ki pa roko na srce ni zame. Nosila bi jo, če bi šla s kolegicami ven žurat. Ali pa za kak dober selfie in novo profilno. Drugače je pa preveč za moj obraz. Mila se me je ustrašila, mož pa je vprašal po zdravju. Tako, da ja… bom jo prihranila za noč žuranja!

BU!

ASF.jpg

Glede ostalih ličil, pa pri meni velja to, da je super, če je v eni paletki vse, kar rabim, in da ne zasede veliko prostora. Iz omenjene kolekcije (ni še v trgovinah, bo pa kmalu) sem prejela tudi paletko za oči in obraz, ki je poleg tega, da je ful fensi (dejansko sem uporabila to besedo…) povrhu še majhna in uporabna za nas, ki nismo zasvojene s temnim mejkapom. Rdečilo je 1a, od senčk pa že zdaj vem, da bom uporabljala najsvetlejše odtenke in temno zeleno. Če si ti kdaj našla paleto, v kateri uporabljaš čisto vse barve, mi prosim javi. Ker jaz do zdaj nisem niti ene, pa predvidevam, da je tudi ne bom.

KGF.jpg
Mila je paletko že dobila v roke – vidiš tiste odtise majhnih prstkov?

Jaz sem zelo vesela, da imam novo najljubšo šminko, ki je tudi dovolj fotogenično zapakirana, da jo lahko komot postam na instagram pa ne bo pokvarilo mojega feeda. Za vsak slučaj jo nosim v torbici (popravek; MAMA torbi) – ker veš, ko vidiš kako super urejeno bivšo sošolko ali pa bog ne daj – bivšega fanta, nimaš dosti časa, da se porihtaš.

Paleta pa žurerska šminka me pa čakata na polici v kopalnici in telepatsko sporočata mojim prijateljicam, naj me že enkrat povabijo na eno hudo žurko!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s