10 DEJSTEV O MENI

  1. BIVŠA USPEŠNA ŠPORTNICA

Kar se mi zdaj res ne pozna. Oziroma, ja, pozna se mi. Na gležnjih, kolenih in kolkih, in omejeno gibljivem levem ramenskem obroču. 8 let sem vsak dan švicala (niti ne švicala, glede na to, da sem plavala), zato, da me pri 25ih že vse je*e. Sem pa bla dobra. Vsaj meni se je tako zdelo.

  1. BODOČA (USPEŠNA) FIZIOTERAPEVTKA

Ko bom končala z diplomo. Si opazila, da sem napisala KO? In ne ČE? S tako motivacijo sem itak že na pol poti. Ha ha ha.

  1. NAJVEČJA LJUBITELJICA DIZAJNA

Ever. Obožujem vse v zvezi z oblikovanjem, to bi lahko počela vsak dan, cel dan. Izpopolnjevala detajle, eksperimentirala z vzorci, napisi, barvami,… Ma vse to in še več. V tem primeru je biti perfekcionist čist kul.

  1. OBSEDENKA Z OPREMLJANJEM IN RENOVIRANJEM DOMA

Ni lepšega, ko iz starega, dolgočasnega stanovanja urediti lep domek. Ob tej priložnosti se lepo zahvaljujem vsem, ki so me prenašali ob mojih paničnih napadih glede simetričnosti, kotov in postavitve opreme. In hvala, mož, ki z mano vsaka dva tedna prestavljaš pohištvo.

  1. STRASTNA PEVKA

Čist zares. To ne pomeni DOBRA pevka, strastna pa ziher. Če bi me slišala, kako z vso dušo pojem pod tušem, bi razumela. Tam mi gre, je dobra akustika. Drugače pa se raje skrivam in naredim kak kratek posnetek, ko sem sama doma. Recimo en dan v letu.

  1. SAMOZAVESTNA PUNCA

Mislim, da sem bila že bolj, kot sem trenutno. Dobro no, delam na tem, se trudim, ok?? Ampak ja, svojemu prvemu fantu sem jaz izpovedala ljubezen, ker je njega bilo enostavno preveč sram, da bi naredil prvi korak. Bravo, mlada jaz!

  1. VEDNO NAJBOLJ GLASNA

Ja. Zato pa raje pišem blog kot pa snemam videe. Da se ne prestrašiš.

  1. ODLIČNA OSNOVNOŠOLKA

Še zdaj ne vem, kako mi je uspelo. Skozi vso OŠ vedno vse zaključeno 5. O srednji šoli pa raje ne bom izgubljala besed. Recimo, da sem morala vzpostaviti ravnovesje.

  1. SAMOSVOJ OTROK

V zgodnjih letih sem nastopala na čisto vsaki domači fešti, pela karaoke, entertejnala. Pri 4ih letih sem prvič čisto zares pobegnila od doma – policija in vse to…

Uf, samo naj Mila ne bo tako »nagajiva« kot sem bila sama. Čeprav nič kaj dobro ne kaže.

  1. NEUTRUDLJIVA SANJAČICA

Sanjam o tem, kam bi rada prišla, kaj bi rada počela, kako bi rada živela. Vizualiziram, počasi delam na tem, in resnično verjamem, da bo vse to res. Brez upanja je vse brez veze! In truda!

pexels-photo-127627.jpeg

 

2 Comments

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s