Bodi unikatna, bodi najboljša TI!

Kot mogoče že veš, smo včeraj #mamiblogerke začele z našo carsko spletno stranjo (hitro pokukaj na http://www.mamiblogerke.si, če še nisi). In, kot se za pravi štart spodobi, smo to otvorile z neverjetnim druženjem pri Pikniku pri kozolcu.

Poleg fantastičnega ambienta in čudovite narave, smo se med seboj končno v živo spoznale, veliko predebatirale (itak, mame pač) in se iz srca nasmejale. Dale smo si duška in do konca izkoristile ta naš #mamizmenek.

Je pa bilo očitno nekaj; niti ena ni enaka drugi, vse smo si različne, vsaka svojstvena, s svojim pogledom na svet, svojim stilom in svojim super blogom.

Ene glasne za tri, druge popolnoma umirjene, spet tretje “čisto nore”.

Človek bi rekel, da toliko različnih žensk že ne more ustvarjati uspešnih projektov. In ta bi se zelo, zelo, zelo motil.

Ravno prav smo si različne, da zaobjamemo vse detajle in se približamo čisto vsaki mamici. In točno zato, se lahko vedno poistovetiš vsaj z eno izmed nas.

18109897_1504113189600816_1606907225_o
Foto: NLP Studio

Skupaj se bomo učile, druga od druge, vse od vas, trenirale bomo strpnost, delavnost, prijaznost, v nulo bomo naštudirale vse načrte, sodelovanja in povezovanja. Skupaj bomo postale ŠE BOLJŠE.

Kako zelo enostavno je vse, če si le stojimo ob strani, se vzpodbujamo in dopustimo, da prav vsaka ostane zvesta sama sebi in ostane pristna.

Nekatere so rojene kuharice, druge bi naredile vse (ja, tudi počistile celotno kopalnico), samo, da ne bi rabile kuhati. Nekatere so uspešne ustvarjalke, druge s(m)o pač lene in čakamo pol leta, da zrealiziramo kak “naredi sam” projekt. Seveda, če nanj prej ne pozabimo. Nekatere so prave pesnice, druge pač samo jamramo, ker edino to obvladamo.

In tudi to je v redu!

V vsaki objavi se takoj opazi, če je napisana s srcem ali pod prisilo, pritiskom. Zato sama ne bom pisala receptov, ker jih pač ne znam in ker to zame ni nekaj, kar bi bil del tega, kar sem. Je*iga, moja hrana je večinoma nefotogenična, velikokrat razkuhana in prevečkrat prehitro pripravljena. Enostavno pozabim na to, da bi si organizirala čas v kuhinji, in potem pač v zadnjih 15-ih, 20-ih minutah nekaj vržem skupaj. Ne pravim, da ni dobro – ker je! Ni pa za v recept.

Zato pa s tem razturajo ostale. Mater, že ko pogledam, kaj delajo kolegice; Mami je doma, Mali sladkosned in Mamin twist, se mi cedijo sline. Kdaj se lahko povabim?!

Mogoče sem malo zašla s to hrano, ker sem res že ful lačna in ne morem nehat misliti na to, kaj me doma čaka v hladilniku ali pečici. Če sploh kaj.

Bistvo današnje objave pa ostaja; ko delaš to, kar te veseli, kar ti požene kri po žilah, ko ne kloneš pod pritiski, ko si srečna, ker pišeš karkoli že pišeš, ko si pristna TI in ko ostajaš zvesta sama sebi, dan za dnem; takrat si NAJBOLJŠA VERZIJA SEBE.

In moja želja zate? Bodi to vsak dan. ❤

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s