UTRUJENA SEM!

Okej, priznam. Zadnjih nekaj dni sem se vsak dan usedla za računalnik, da spesnim en super post, ampak inspiracije od nikoder.

Težki dnevi so za mano, na živce grem že sama sebi in verjetno vsem mojim dragim iz ožjega kroga družine in prijateljev. Aja, tudi poštar si me je danes definitivno zapomnil po hitrem podpisu in pomanjkanju debat o vremenu in sosedih, kot jih je vajen.

Verjamem, da se tudi tebi na trenutke zazdi, kot da se je ves svet obrnil proti tebi. In noče sodelovati pri tvojih načrtih in opravkih. Mu pač ni, no! Ne more biti vedno vse po tvoje in tečt po tvojih tirnicah.

Ne, žal to ne gre.

In dokler vse to razumeš in ti je popolnoma jasno, da nisi ti center vesolja, te vseeno razjezijo dogodki in stvari, na katere enostavno ne moreš vplivati in ti grenijo vsakdan.

Zdaj si verjetno že bolj predstavljaš kakšna se trenutno sprehajam po svetu. Kolegica mi je danes zjutraj na kavi tako lepo namignila, da zgledam čisto povoženo. Hvala, srce, sej vem! In cenim to, da si to opazila, ker je ponavadi tako, da se ljudje še najraje obrnejo stran, ko vidijo, da nisi ravno na 100 odstotkih.

Češ, ne želijo siliti v tebe, pustijo te pri miru, da se počasi spedenaš. Ne vem če je to ravno najboljša taktika, no. Meni je boljše, da vidim, da opazijo mojo – kot rada rečem – »metuljavost«.

To je tista vrsta vedenja in počutja, ko veš sicer da obstajaš, ampak ne slišiš dobro kaj ti govorijo, nisi se zmožna osredotočati in fokusirati na določene stvari, v glavi pa te preganjajo dogodki in osebe, zaradi katerih posledično tudi ne moreš zaspati. Smo tu nekje? Veš, kaj mislim?

Ženske smo res biser vsega univerzuma. Na toliko lepih in fajn stvari lahko mislimo, ampak ko pa je ena slaba stvar; vse te pozitivne izginejo, in vidimo samo še problem. Pa si vedno govorim, »daj misli na Milo, misli na moža, misli na to, kako bomo letos lepo porihtali vrt, misli na prijatelje, misli na družino, misli na piknike, čevapčiče in zelenjavo, misli na ljubezen«. To sicer štima za nekaj minut, potem pa spet ta moja nezavedna, grda »Ursula« šine v glavo z drugimi ne tako fajn stvarmi. Blek.

Kakorkoli, utrujena sem.

  • Utrujena sem, ker ponoči ne spim.
  • Utrujena sem, ker preveč razmišljam.
  • Utrujena sem, ker imam 1001 stvar za naredit, volje pa ne.
  • Utrujena sem, ker se trudim vedno znova poiskati dobro v ljudeh in sem na koncu razočarana.
  • Utrujena sem, ker je na svetu preveč arogantnih ljudi.
  • Utrujena sem, ker ne znam rečt »NE«.
  • Utrujena sem zaradi svoje neusahljive vere v dobro in srečen konec.

Vem, da imaš tudi ti take dneve. Ko si izmozgana, ko si kot cota, ko bi se enostavno usedla v avto in odpeljala za nekaj dni drugam.

In tukaj ti sporočam; vem kako je in ne daj se.

Ti si verjetno najpomembnejši člen svoje družine, ki vse drži skupaj. Si neverjetno močna, pogumna in trdoživa ženska. Si CARICA! In dovoli si nekaj »kiks« dni, potem pa presekaj, se obrni za 180˙, pojej čokolado in spij deci vinčka in boš kot nova.

Spet stara ti, spet pozitiva na dveh nogah, spet tista super ženska iz stanovanja 18c, ki se s poštarjem spušča v debate o vremenu.

Drži se ❤

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s