SOLZE, SMEH, JAJCA IN PESEK

1. SOLZE

Pretekli teden smo kot družina preživeli prvo grozno izgubo. O detajlih kdaj drugič, ko bom že povsem sestavljena. Skupaj smo dali skozi eno tako situacijo, ki je ne privoščim nikomur. Tekle so solze, ogromno je bilo enega vlivanja pozitive, jaz sem tolažila moža, on mene. Ampak smo še vedno okej, še vedno se držimo in kar je najpomembneje; to bomo prebrodili skupaj. V objemu. Vsi trije.

2. SMEH

Gremo raje naprej na smeh! Kljub solzam in žalosti, smo se res trudili ostati zbrani in osredotočeni na dobro energijo.

To je ključnega pomena; misliti na “greater good”, misliti na otroka, misliti na dobre stvari. ❤

Veliko smo se družili, uživali na sončku, ki je res bil fantastičen!, končno pospravili zimske jakne in se osvobodili šalov (no ja, jaz obsedenka še jih vedno nosim) in kap in lažje zakorakali v to enkratno super pomlad (ja, še vedno se prepričujem, da je res super truper duper pomlad. Kljub vsemu. Ker je res!).

3. JAJCA

Sama sem dejansko začela z LCHF! In ne, to ni šala. Jaz, kruhoholik in čokonjamser, sem se podala v to kruto igro. In, veš kaj? Sploh ni panike. Sicer se ti prva dva dni zdi, da ne smeš jesti ničesar razen mesa in zelene zelenjave, ampak to je samo prva dva dni. Tretji dan že papcaš jogurte in borovnice in maslo. Četrti dan pa je kar težek, tak… krut. Goltaš jajca in si misliš “zakaj ravno jaz?”. No, potem pa gre. Ni problema. Sicer se za ta lifestyle nisem odločila kar tako, ker lahko. Po večletnem prepričevanju, da sem v redu, sem spoznala, da mi škodi gluten in določeni OH-ji. In zdaj se počutim fantastično. Pač, kolikor se le lahko. Bom pa verjetno to prakticirala še nekaj časa, potem pa postopoma še začela z ostalimi živili. Da bi cel lajf jedla tako, ni šans. Vsaj ko sem v očetovi kuhinji, ne.

4. PESEK

Itak, zaradi lepega vremena, smo začeli več pohajkovati naokrog. Več smo v parkih, na igralih (še vedno se nekateri ne znajo obnašati!) in v peskovnikih. Ja, VSI SMO. Ni to tista finta, ko govoriš v imenu otroka v 1. osebi množine. Mi smo pa dobili zobek, mi smo pa kakali v kahlico. Ne. Mi smo pa dejansko vsi trije skočili v peskovnik. Sicer so bili pogledi… khm… precej zanimive sorte, ampak nas to ni zanimalo.

Pride dan, ko moraš spustiti svojega notranjega otroka na svobodo in ga nahraniti z lumparijami.

Vsi smo uživali, Mila pa je itak v tistih minutah bila najsrečnejša punca na svetu. In zaradi tega bom vedno z njo skočila v peskovnik.

No, razen takrat, ko bom v novih belih hlačah. 


NAJ TROJKA

  • Najljubši film: Captain Fantastic: http://www.imdb.com/title/tt3553976/ – NEVERJETEN FILM. Nujno ga poglej, meni je razširil marsikatero obzorje. In sploh pa… Viggo Mortensen. Need I say more?

images

  • Najljubša misel: “Vedno bom ob tebi, tako ali drugače.”

Light Tomorrow with Today

  • Najljubša jed: Cvetačna “pica”! Mnjam! (saj ne vem, ali se tolažim, ali je res tako dobra)

cauliflower-crust-pizza.jpg

Carica, ostani carska in se beremo. Mogoče že jutri 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s