3. PPP: NI VSE ZLATO, KAR SE SVETI

Razen moji lasje. Ravnokar od frizerja. Počutim se kot krajša in okroglejša različica Serene van der Woodsen, in paše! Po 4ih mesecih sem si privoščila barvanje, no v bistvu beljenje (olaplex je zakon- za tiste, ki še ne veste) in sem prerojena. Nekaj je na tem, ko se prepustiš spretnim rokam frizerja, sploh šamponiranju! Mater ej! Moram naučiti moža, da mi bo on tudi lahko tako lase opral. Potem to več ne bi bilo tako mučno opravilo, kot do zdaj.

Medtem, ko sem imela na glavi dve kili folije in sedela pod tisto vročo mašino, sem slišala besede ene starejše stranke; »Frizer je edini moški, ki me zna zadovoljiti.«

S tem se raje ne bom strinjala, ker saj veste; mogoče se bo možek zmotil in dejansko prebral to objavo!

Kakorkoli, spet je teden naokoli in akcija ostaja. Vreme je vedno bolj namenjeno meni in moji večni premraženosti, moji novi usnjeni jakni in raztrganim kavbojkam. Hvala, vreme! (Res več nisem vedela kako se oblačit in sploh pa kaj bi obula v tistem mrazu).


1. LCHF WTF

Prejšnji ponedeljek sem se zaobljubila, da začnem z dieto – tem novim, modernim, hip, trendi načinom prehranjevanja s kratico LCHF (beri WTF).

Nisem začela.

Ne prejšnji ponedeljek, ne danes.

Enkrat upornica, vedno upornica? Nič ogljikovih hidratov? A se vi hecate? Kako bom pa živela? Od česa bom živela? Raje mam 5 kil več (ali pa 10 :D) pa jem kruh in testenine.

Amen.

Res kapo (in klobuk in trak) dol vsem tistim, ki vztrajate pri tem lifestylu! Mogoče bo mene tudi kdaj prijelo, ampak ta teden še zagotovo ne.

Julija na morju mi bo pa žal, zakaj nisem začela prej in zakaj se mi še vedno trebuh trese, ko pa je moj otrok star že skoraj dve leti. No, bom že pol jamrala, itak edino to obvladam.

2. PRIJATELJI – KVALITETA PRED KVANTITETO

Za četrtkovo objavo o prijateljstvu sem veliko razmišljala o prijateljskih odnosih, in dejansko res ugotovila, da me spremljajo samo pozitivni ljudje in najpomembneje; taki, ki me razumejo. Ki na moj sarkazem odgovorijo s trikrat hujšim sarkazmom in taki, ki me zadenejo direktno v srce, namesto, da bi stvari olepševali in mi jih zamolčali.

Rada vas imam ❤

3. ZARINI PREDSODKI

Milika raste kot goba po dežju, kar se odraža predvsem v vedno manjšem izboru oblačil v njeni omari. In kamorkoli se odpravim, da ji kupim kakšne nove hlače, majčko.. ugotovim, da je vse za suhece. Sploh pa Zara. Resno???! Kam ji naj spravim hlače? Ne hlače, trenirko! KAM???? Ji vzamem velikost za 2-3 leta, pa je še kar premajhno!?

Zgleda, da bom oblačila za 17 mesečnico morala kupovati na oddelku za punce od 4ih let naprej. SVAŠTARNICA!

4. VROČA KRI IN SLABA MAMA

Prejšnji teden me je razjezil verjetno najbolj bran članek zadnjih dni; 6 starševskih napak pri uspavanju otroka. Verjetno ste ga prebrale, če pa ne, pa ga boste zagotovo hitro našle. Vse super in prav, dokler se vsi zavedamo, da se starši med seboj zelo razlikujemo, in seveda se tako tudi naši otroci.

Nekateri starši ne morejo živeti brez vsakodnevne rutine, nekatere rutina ubija. Nekateri imajo večerjo vedno ob isti uri, nekateri jo, če niso lačni, preskočijo. Nekateri si ne morejo zamisliti, da bi z otrokom spali v skupni postelji, drugi brez tega ne morejo.

100 ljudi, 100 čudi!

In s tem ni nič narobe. Zalomi se, ko tak članek preberemo mame, ki spimo z otrokom v skupni postelji, ki ne kopamo otroka vsak dan, ki se ne zavedamo prav dobro, kaj je to rutina, in ki komaj čakamo, da otrok zaspi na naših prsih. In kaj odnesemo od takega članka? Občutek, da smo slabe mame.

No, pa nismo. Smo super mame. Najboljše za svoje otroke. Konec debate.


NAJ TROJKA

now-you-see-me-2.jpg

  • Najljubši citat: »I hate it when I gain 10 pounds for a role and then realize I’m not even an actor.« Ha ha ha ha ha. Meni je odličen.

17342990_10212305088323164_8255783164255503154_n»Sovražim, ko se za vlogo zredim za 10 kil, potem pa ugotovim, da nisem igralec«

  • Najljubša pesem: Ed Sheeran – Shape of you. Še vedno, in še vedno se je nisem naveličala. Ta ritem je nor! Evo link z besedilom, da lahko preizkusiš svoje pevske sposobnosti: https://www.youtube.com/watch?v=_dK2tDK9grQ

Zdaj pa ven na zrak in uživat pomlad!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s