1. PPP: ŽIVLJENJSKI CIKEL- IZGUBE IN PRIDOBITVE

Teden je naokoli in spet je tu. Poooonedeljek. Baje najbolj tečen in dolg dan v tednu? Carica se bori proti temu predsodku z novo ponedeljkovo rubriko PPP ali Ponedeljkovi P(osebni) Posti.

V PPP boste lahko brale o zanimivih trenutkih in dogodkih preteklega tedna, o načrtih in projektih za naprej, o najljubših filmih, knjigah, mislih, ki so pustile velik pečat, skratka o vseh zanimivih in smešnih (glede na to kakšno srečo imam; bolj ironičnih) pripetljajih naše družine.


Pretekli teden je bil poln nekih nepredvidljivih dogodkov, zaradi katerih sem danes še najbolj podobna lenivcu.

  1. ZOBEK, ZOBEK, ZOBEK, ZOBEK.

Mila je imela lička, bolj rdeča kot kadarkoli do zdaj, noči so bile glasovno na ravni 19-letnih študentov in njihovih partijev (dragi sosedje; se globoko opravičujem!), dnevi pa malenkost boljši. Malenkost.

ZOBKI!! Ne en, ne dva. In NE, ne trije! Š.T.I.R.J.E. naenkrat. 4. Four. Vier. Quattro. (Stagioni.. Pizza… LAČNA!)

Noči sva blažili z zizo, dneve pa z… drugo zizo. Kolikokrat se zalotim in si mislim, da bo počasi že dovolj tega dojenja. Ampak če pa pride tako prav! Kolikor poznam sebe in Milino trmo, bova dojenje še kar lepo prakticirali. Po trenutnih izračunih in grafih kaže vsaj do dveh let in pol. Po mojem še dlje.

  1. DISK, TELEFON, SLIKE, DIPLOMA

Ali na kratko: Vse je crknilo. Najprej disk, na katerem je bilo VSE. Vse slike, ki smo jih imeli kot družina, vsi stavki in dokumenti moje drage diplome, vse moževe igrice (ok, za to se ne sekiram preveč).

Še danes si naloži vse na zunanji disk, na ključek, pošlji na oblak, pošlji zaradi mene tudi do lune, ampak naredi si backup.

Ker je filing, ko vse izgine, zelo beden.

Naslednji dan mi je šel še telefon. Zgleda, da sem prejšnji teden privlačila negativno elektronsko silo in je pač crkovalo vse po spisku. V moji bližini seveda.

Zdaj se več ne sekiram, saj nimam kaj! Me je pa vsaj izučilo (je rekla z grenkim priokusom).

  1. NAČRTI IN PROJEKTI

Uh, teh je vedno polno. Koliko jih potem dejansko uresničim? V to se raje ne bom poglabljala.

En projekt sem že zrealizirala in sicer; čistko igrač. Čemu 966490 igrač, če je zanimiv le daljinec in računalniška miška? In če po pravici povem; verjetno sem ji sama kupila le dve igrači. Tako da, zdaj ima peščico najljubših igrač in veliko knjigic. Paše.

Poleg igrač sem začela z načrtovanjem sajenja rožic, saj vsi že komaj čakamo na pomlad! Nisem ne zimski in ne poletni tip; pomlad in jesen pa sta zakon. Ne švicamo, ne zebe nas, in dejansko lahko brez težav preživimo čas zunaj. Na zalogi imam še nekaj diy projektov, o tem pa več v posameznih postih. Aja, in še en pomemben projekt, ki ga moram opraviti čimprej; frizer!


NAJ TROJKA

MV5BMjIwODU1NzgxMl5BMl5BanBnXkFtZTgwNDUwMzc1ODE@._V1_SY1000_CR0,0,945,1000_AL_.jpg

  • Najljubša misel: “The key to succes is to start before you’re ready.”  Vrži se noter, skoči, poskusi, tvegaj. In verjetno se ti bo splačalo.

beauty-quote

  • Najljubša fotka: Moji dve punci. Se vidi, da sta najboljši prijateljici, kajne?

17156205_10212153418051502_549527364969458940_n.jpg

To je to, prvi PPP uspešno spisan, do naslednjega pa se veliko smej, uživaj v majhnih stvareh, tvegaj in ostani Carica!

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s