SUPERMOŠKI

Zadnje čase sem postala nekakšna terapevtka za pare. Saj ne rečem, ženske smo super in oh in sploh in zmoremo vse same in smo res prave junakinje. AMPAK! Tu so tudi moški. Supermoški, glede na to, da so z nami!

In po teh »terapijah« in monologih o tem, kako nisi ti nič kriva, kako je vsega kriv on in kako je lahko preklemano srečen, da te ima, bom tokrat položila karte na mizo.

Si nesrečna, ker te fant zapostavlja? Velika verjetnost je, da te sploh ne. Se ti mogoče tako le zdi? Ker se zadnje čase ne počutiš ravno najbolje? Ker si mogoče v tistem tednu cikla? Ker si mogoče pojedla en krof preveč in se ne počutiš privlačne?

In ti bi samo rada, da ti reče; “Kako si lepa, nisi debela, nisi se zredila, super rit imaš.”

ON VSE TO VE.

Ne govori tega, ker se mu zdi brez veze. In ne opazi tvoje ene kile »preveč«, ne opazi malo bolj okroglega trebuščka (preklete sladkarije!), in ne opazi kako s sovraštvom v očeh gledaš tehtnico in si jo skrivaš sama pred sabo.

Njemu je pomembno samo, da si nasmejana, pozitivna in srečna. Kaj njega briga če imaš 57 ali pa 63 kil!? Saj sploh ne ve, kaj to pomeni! Garantiram.

V bistvu si ženske naredimo probleme holivudskega kalibra v svojih glavah. Priznajmo, da smo kraljice drame. Kar ni nič hudega. Le priznajmo si.

Primer:

 1. Včeraj si pojedla 2 kosa torte, nekaj krofov, nekaj ostalega peciva, seveda zajtrk, kosilo in večerjo po planu, in potem še vse kaj so pustili otroci. In en pir preko. Zato, ker paše.
 2. Danes se počutiš kot masten krof (še dobro da je pust).
 3. Si tečna, brezvoljna, brez energije, izogibaš se socialni interakciji.
 4. Mož pride domov s službe in pozdravi. In ne, ni se hotel prepirat, samo rekel je »Zdravo bejba!«
 5. »Kaka bejba? Ti izgledam kot bejba? Samo poglej me, kakšna sem. Prosim skrij vso hrano in me pusti pri miru, ker te ne morem niti pogledat danes.«
 6. –»Ammm… Jaz sem pa mislil, če greva potem nekaj pojest ven.«
 7. »A si ti normalen?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!«
 8. –»A je… tisti teden? Rabiš kaj?«
 9. »Ja, rabim 5 kil manj, čokolade na tono in vanilijev sladoled z malinami. Vročimi malinami. Ampak samo za gledat. Ker ne smem več nikoli nič pojest.«
 10. »Pa kaj ti je, srček? Super izgledaš!!«
 11. –»ZDAJ PA MI ŠE LAŽEŠ!!!!!!!!!«

In na koncu je on kriv za vse. Itak.

Povej mu, da ga ceniš, da ga ljubiš in da je super očka. Prosim povej mu to danes. Ker kaj veš; mogoče bo jutri tak dan kot je opisan zgoraj.

Zmoreš!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s