OB SREDAH JEMO FAST FUD

Zadnje čase sem precej utrujena. Zbujam se z zombi očmi in še hujšo frizuro. Zadnji dnevi niso moji dnevi, definitivno ne. Saj ne, da bi me kaj morilo, ampak tamali zobki poganjajo. In hoče zizo. Nonstop. Tudi ponoči.

Na vsako uro.

Valda, da ne spim. Pol pa skušam izkoristit dneve, ko je ati dopoldan doma, da zjutraj zategnem še za kako uro. Ampak kljub temu ni neke pretirane razlike v utrujenosti. On pa je tečen, ker je moral tisto eno uro vse postoriti. Kolikokrat naj mu še povem, da tako izgleda moj dan, vedno, ko gre on od doma?! Nimam nobene dobre vile, ki bi opravila vse namesto mene. Zakaj moški tega ne razumejo? Kaj tu ni jasno? Kje šteka? Ko bom nehala kuhat, likat, prat, pospravljat, previjat, dojit, se oglasi. Do takrat pa ne čeljustaj.

Sem pa vseeno dovolj upornika, da se kljub svoji kronični utrujenosti zvečer ob 20.00 ne vležem k Mili in zaspim. Tudi jaz rabim svoj čas zase.

Pa če je to ena ura na Pinterestu, je pač ena ura na Pinterestu! Brez tega mi živeti ni!

Vedno me bo nekdo obsojal, pa karkoli bom delala ali ne. Pa če bom mama iz naslovnice, se bo nekdo našel, ki bo znal obrniti vse v negativo.

Mamice, ne sekirajte se. Delajte po svoji zdravi pameti (razen če je nimate!), vzgajajte otroka s svojo glavo, in se ne pustite. Ker se na vsakem koraku najde nekdo, ki zna celotno teorija vzgoje otrok in partnerskih odnosov na pamet. V praksi pa nima ne otrok in ne partnerja in ne za burek.

Stojmo skupaj, vse smo v istem zosu.

Razen če imaš trojčke.

Pol si carica.

p.s.: V sredo jemo fast fud, ker je najbolj beden dan v tednu in si ga tako vsaj z nečim polepšamo! Brez obsojanja prosim!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s