VEČERNO JAMRANJE

Čez dan itak samo norim, dojim, previjam, pospravljam, kuham (če je dober dan) in vozim psa na enko in dvojko. Večinoma imam v eni roki otroka, v drugi povodec. Ali pa v eni kuhlo, v drugi fen.

No in ker čez dan vse tak neverjetno dobro sfuram (sarkazem) in natempiram stvari eno za drugo brez vmesnih odmorov in polčasov, se zvečer po uspešnem uspavanju tamale, malo umirim. Sicer se najprej počutim kot da še imam goro opravil, na katere sem pozabila. Ampak se nekako le prepričam, da se sprostim in dam noge v luft.

Deci vinčeka, trenirka, lasje v čop, vržem se na kavč, hočem prižgat TV. Valda daljinca nikjer. OK, najdem daljinec v škatli za igrače. Se spet vržem na kavč, tokrat še pokrijem z odejo.

Waaaa RELAX!

Daljinec ne lovi. Itak.

Pre*lete baterije.

Sem jih pojemala ven zaradi tamale. Ker daljinec je pri nas top igrača. In kje zdaj iskat te baterije? NIMAM POJMA! Kot da se spomnim kam sem jih vtaknila. Mah, brez veze. Saj tako ali tako ni nič pametnega po TV-ju.

In potem sedim na kavču, z vinom v roki in se smilim sama sebi. Kaj pa bom drugega? Buhuhu, boga reva, vse moram sama, samo pedenam otroka, psa in moža. Vsakemu svoje skuham, vsakega po svoje pocartam. Tamale ne kregam, psa tu pa tam, mož pa potem dobi še dodatno porcijo od obeh. Ker on je že odrasel in razume, da se mi občasno zmeša. In se pač zderem na njega. In sem jezna na cel svet ker MORAM VSE SAMA in nihče nič ne opazi kaj vse jaz naredim, in je vsem vse samoumevno in si še drznejo rečt:

“Pa saj ti si itak cel dan doma, a ti ni tečno?”

Vgrizni se v rit. Ko boš imela svoje otroke, ti bom vrnila.

xo, Carica

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s